Melanin är pigmentet

Även känd som melanin- eller garvningsinjektioner, Melanotan 2 stimulerar kroppens melanokortinreceptorer. 

Melanotan 2 är en peptid som har syntetiskt tillverkats för att verka på samma sätt som kroppens eget naturliga hormon som orsakar att huden blir brun efter solexponering.

Som ett resultat stimuleras Melanotan kroppens melanocyter att producera melanin som gör att man kan blibrunutansol.

Mer om Melanotan

Mer om Melanotan

Melanin är pigmentet som är ansvarigt för hud- och hårfärg samt ögonfärgen (färgen på näthinnan). Dess produktion och frisättning styrs av hypofysen av polypeptiden melanokortin och är i sig en hormonell process.

När det är aktiverat produceras detta hormon naturligt av de specialiserade hudcellerna, melanocyterna, som finns i det övre hudlagret.

Melanotan 2 stimulerar melaninproduktion i en utsträcking som beror på ett antal faktorer som användarens hudtyp, deras kroppsvikt, hur mycket de utsätts för UV-strålar och så vidare.

Den vetenskapliga termen för garvning kallas melanogenes, och det är kroppens naturliga skydd mot skador från skadliga UV-strålar, inklusive skador på hudens DNA.

I den naturliga processen absorberar melaninet i hudcellerna de skadliga ultravioletta strålarna från solen, omvandlar dem till värme och får också huden att bli brun.

Fördelar med att använda Melanotan

Melanotan 2 är en syntetisk melanokortin som efterliknar det naturliga hormonet som ansvarar för denna kroppsprocess. Det fungerar som en hormonell katalysator som uppmuntrar kroppens hudceller att producera mer melanin. På så sätt skyddas huden. 

Solning kan ske mycket snabbare utan att man tillbringar långa timmar i solen, vilket skulle ha möjliga negativa effekter som ha inverkan på hälsan långsiktigt.

Även om vissa företag hävdar att Melanotan 2 kan stoppa hudcancer, är detta vilseledande. Vad den gör är att begränsa skador på huden genom produktion av melanin och skydd av djup hudpigmentering i form av en solbränna.

Användning av Melanotan

När peptiderna har rekonstituerats utspätts med en vattenlösning) måste de förvaras i kylskåpet. Av denna anledning, liksom alla våra peptider, säljs Melanotan 2 i Sverige i form av frystorkat pulver.

Innan den används måste den blandas med bakteriostatiskt vatten. Detta håller peptiden färsk längre och förhindrar att bakterier utvecklas.

Hur Melanotan säljs: injektion, penna eller spray

Sola utan risk för hudcancer från skadliga UV-strålar från solen och i solarier. Inga röriga och ojämna solbrännor från kroppslotioner. Våra Melanotan garvningsinjektioner och pennor ger huden en naturlig solkysst solbränna.

Melanotan, i form av en garvningsinjektion eller injektionspennor, är en otrolig produkt för att utveckla en vacker sommarsolbränna året runt.

Men vi förstår att inte alla föredrar att använda solarier, och det är därför vi har utvecklat våra Melanotan-injektionspennor!

De är otroligt icke-invasiva, praktiska och enkla att använda!

Blibrunutansol: dina pålitliga återförsäljare av Melanotan

Att handla peptider har aldrig varit enklare! Blibrunutansol.bz är en säker och pålitlig svensk webbplats för köp av Melanotan 2 i injektionsflaskor, Melanotan 2 -startpaket.

Vi säljer också Melanotan 2 och melanotanpennor. Vi sätter våra kunder först!

För det första värdesätter vi vår kundfeedback om alla våra produkter och tjänster. Vi erbjuder snabba leveranser som kommer till din tröskel i diskreta högkvalitativa förpackningar.

Hur man använder Melanotan

Melanotan II är en analog av alfa-melanocytstimulerande hormon (MSH). Melanotanpeptider är säkra och effektiva.

Melanotan 2 är en frystorkad peptid förseglad i en steril injektionsflaska med flera användningsområden. Garvningsinjektioner av syntetiskt potent MSH möjliggör utveckling av fotoskyddande solbränna för alla hudtyper.

Melanotan 2: dosering

Rekonstituering av Melanotan 2-peptid är en nödvändighet och kommer att kräva noggrannhet för säkra resultat.  Melanotanpeptider är hållbara och stabila. Frakt på sommaren är inget problem för garvning av melanokortiner.

När du får MT-2 rekommenderas det att förvara i kylskåp.

  • Blandning av Melanotan 2: 1-2 ml Bakteriostatiskt vatten rekonstituerar och bevarar garvningspeptiden Melanotan bäst. Späd med mer volym för förbättrad doseringsnoggrannhet (mikrogram).
  • Doseringskalkylator: Tillsätt 100 enheter (1 ml) vatten till injektionsflaskan. 1 ml bakteriostatiskt vatten minimerar injektionsvolymen och förenklar beräkningen. Doseringsmätningar nämns ofta i både milligram (mg) och mikrogram (mcg).
  • Melanotandosering: Din första injektion bör vara en mycket liten dos, till exempel 0,25 mg (250 mikrogram). Se hur du reagerar. Målet ska vara att inte känna någonting. Dos efter middagen, före sänggåendet.
  • Laddningsdos: Ladda med 0.5-1 mg en gång om dagen. Personer som har använt doser i detta intervall rapporterar i allmänhet att de får utmärkta resultat.
  • Underhållsdosering: Underhåll innebär att man tar doser mindre ofta än dagligen för att undvika att bli mörkare än man egentligen vill. Ja, det skulle faktiskt hända. En underhållsdos kan hjälpa till att förlänga fotoskydd som MT-2 levererar.

Frågor och svar kring blibrunutansol med Melanotan

Låt oss titta närmare på vad du kan förvänta dig av att använda Melanotan.

Melanotan och UV–strålning

 UV (från sol eller solarium) är nödvändigt för att utveckla en solbränna för de flesta. Utan UV händer ingenting. Med andra ord, INGEN UV = INGEN SOLBRÄNNA.

Melanotan 2 och viktminskning

Användning av Melanotan II-peptid resulterar i adipocytlipolys. Dosera måttligt mellan måltiderna för att öka fettsyraoxidationen, minska matintaget och öka energin.

Biverkningar av Melanotan II

Möjliga kortsiktiga biverkningar inkluderar illamående, aptitförlust, ansiktsrodnad och ökad libido. Melanotan biverkningar kan vara märkbara under de första dagarna av behandlingen men bör avta när kroppen avkänsliggörs.

Måste man injicera Melanotan?

Ja. Den bästa, mest effektiva metoden för administrering av Melanotan-peptider är subkutan. Nässprayer är i bästa fall ineffektiva. Inga påvisbara nivåer observerades efter oral Melanotan-dosering.

Hur snart kommer jag att se resultat?

Ändring i ton efter 2-3 veckor bör förväntas. Om du har fräknar, förvänta dig att de blir mörkare de med innan din faktiska hudfärg ändras.

Hur länge håller solbrännan?

En solbränna som utvecklats med Melanotan 2 håller mycket längre än en vanlig solbränna. En person som återvänder från en strandsemester kommer att förlora det mesta av solbränningen på en månad om de slutar få sol.

Men om de hade använt Melanotan 2 och fortsatte underhållet efter återkomsten, skulle de fortfarande ha behållit det mesta av sin solbränna tre månader senare.

Halveringstid

Melanotan 2 är en liten effektiv molekyl jämfört med den linjära ursprungliga Melanotan I-designen. Melanotan är ungefär 1000 gånger mer potent än naturligt MSH.

Melanotan 1 har en halveringstid på några minuter, Melanotan 2 på ungefär 1 timme.

Brunutansol efter injektion av Melanotan

För personer med solallergier eller muterade melaninreceptorer erbjuder syntetiska melanotropinpeptidtillskott möjligheter att bli bruna utan att bränna.

En naturlig solbränna som utvecklats över tiden är det bästa försvaret mot cancer, som den ljusa huden nu kan uppnå.

Melanotan var utformad för att minska cancerfrekvensen och potentiellt bli effektiv som ett solfritt solarium. Köp Melanotan hos Blibruntutansol.bz redan idag!

Den populära podcasten Lillelördag
LIFESTYLE BY DETRY MAGAZINE

Med sommarmånaderna färskt i minnet

av Moe

Moammar Morris "Moe" Szyslak (uttalas "siz-lack"), även känd som Moe the Bartender är ägaren och bartendern till "Moe's Tavern", en Springfield-bar som besöks av Homer och hans vänner. Han har en gång sagt att han flyttade till Springfield från Nederländerna. Han äger också Moe's Bagels i Colorado och Moe's Express i Food Court-området i Springfield Mall. Han är en återkommande antagonist till Bart i The Simpsons och en tidigare stor antagonist i The Simpsons Movie. Moe framställs som ofta irriterad och oförskämd mot alla utom sina barvänner Homer, Lenny, Carl och Barney. Hans hårda humör som är lätt att tappa brukar avvisa kvinnor och att hitta en flickvän till Moe har därför varit ett löpande skämt, från övergiven sexuell avhållsamhet till misslyckade självmordsförsök till att dejta allmänt avvisade kvinnor. Men Moe har också en mjuk sida och har setts hjälpa andra i nöd. Detta inkluderar att rädda försvunna skolbarn, ge mat till en utsvulten by och rädda människor från en våldsam översvämning. Han visas ibland i en kärlekspyramid med Homer, Marge, Ned och honom själv.