Melanotan

avMoe

jul 26, 2022
även känd som barbiedrogen

Melanotan 1 och 2 (ofta skrivet som I och II), även känd som barbiedrogen och melanin- eller garvningsinjektioner, stimulerar kroppens melanokortinreceptorer.

Melanotan 2 (MT-2) är en peptid som har tillverkats för att verka på samma sätt som kroppens eget naturliga hormon som gör att huden blir brun när den utsätts för UV-strålning.

Som ett resultat av att man använder Melanotan stimuleras kroppens melanocyter att producera melanin som gör att människor kan sola sig och bli bruna.

Melanin och melanocyter

Vad Melanotan är

Melanotan är en syntetiskt producerad variant av ett peptidhormon som naturligt produceras i kroppen och stimulerar melanogenes, en process som ansvarar för hudens pigmentering.

Detta peptidhormon, kallat alfa-melanocytstimulerande hormon eller MSH, aktiverar vissa melanokortinreceptorer och dess effekter på kroppen.

Faktum är att MSH också har ett starkt inflytande över lipidmetabolism, aptit och sexuell libido via dessa melanokortinreceptorer.

Melanotan 2 har forskats omfattande på grund av dess potential att kunna skydda mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning från solljus.

Dessutom har Melanotan 2 studerats ingående som ett potentiellt botemedel för behandling av sexuell dysfunktion, specifikt manlig erektil dysfunktion.

Forskning som inleddes i början av 1960-talet visade att administrering av MSH hos råttor orsakade sexuell upphetsning, och arbetet med detta fortsatte i många laboratorier fram till 1980-talet, då forskare vid University of Arizona började försöka utveckla MSH och analoger som potentiella garvningsmedel som inte krävde mycket solexponering.

Bland dessa medel hör Melanotan 1 och Melanotan 2.

Melanin och melanocyter

Melanin är ett mörkt pigment som främst ansvarar för hudfärgen. Funktionellt ansvarar melanin för hudens skydd mot UV-strålning och dess skadliga effekter.

Melanin produceras genom en process som kallas melanogenes av melanocyter -melaninproducerande celler belägna i bottenlagret i hudens epidermis, ögonets mittskikt, innerörat, vaginal epitel, hjärnhinnor, ben och hjärta.

Normalt finns mellan 1000 och 2000 melanocyter per kvadratmillimeter hud eller ungefär 5% till 10% av cellerna i det översta lagret av epidermis. Även om deras storlek kan variera, är melanocyter vanligtvis 7 μm långa.

När den har syntetiserats finns melanin i speciella organeller som kallas melanosomer som kan transporteras till närliggande keratinocyter för att inducera pigmentering. Melanocyter har också en roll i immunsystemet.

Hur melanininjektioner fungerar

Solinjektioner finns i två former: Melanotan I och Melanotan II. Båda typerna av injektioner fungerar genom att replikera alfa-melanocytstimulerande (MSH) hormon i kroppen.

Detta hormon binder till melanokortinreceptorer och stimulerar produktionen av pigmentet melanin i hudceller. Ju mer melanin hudceller producerar, desto mörkare ser huden ut.

Melanotan är i grunden en syntetisk version av hormonet melanokortin. Detta hormon, som utsöndras av hypofysen i basen av din hjärna, hjälper till att reglera din kropps tillväxt och utveckling och är ett viktigt element för att behålla dina energinivåer.

Melanokortin hjälper till att stimulera och påskynda kroppens produktion av hudens mörkare pigment, melanin. Detta pigment absorberar ultraviolett strålning från solen och mörknar därför huden.

När Melanotan administreras genom injektioner under en viss tid (normalt under några veckor som föreslagits av Melanotan-distributörer), kommer produkten att göra din hud halvpermanent brun, precis som om du har solat.

Skillnaden mellan Melanotan I och Melanotan II

Melanotan, som har två olika varianter, Melanotan I och Melanotan II och liknande garvningsinjektioner fungerar genom att öka nivåerna av ett pigment i huden som kallas melanin.

Melanin utgör en viktig del av din kropps naturliga reaktion på den hårda solen, och när nivåerna av detta pigment ökar resulterar det i att huden blir mörkare i färg, även känd som garvning.

De två olika formerna av Melanotan (och andra garvningsinjektioner) späds ut med sterilt vatten innan de injiceras.

  • Melanotan I håller längre i kroppen än Melanotan II innan det bryts ner av enzymer. Melanotan I är känd som afamelanotid när det används medicinskt.
  • Afamelanotid används för att förhindra fototoxicitet hos personer med ett tillstånd som kallas erytropoetisk protoporfyri. Personer med denna sällsynta genetiska störning upplever svår smärta när deras hud utsätts för solljus och vissa konstgjorda lampor.
  • Melanotan II binder till ett större antal receptorer än Melanotan I och har ett kortare livslängd i kroppen. Det kan också passera blod-hjärnbarriär, vilket kan orsaka biverkningar som aptitförlust, sexuell dysfunktion och trötthet.
  • Melanotan II används för närvarande inte för att behandla några medicinska tillstånd utan enbart för dess brunutansol (brun-utan-sol) effekter.

Både Melanotan I och Melanotan II är oreglerade. Onlinebutiker övervakas inte av någon styrande hälsoorganisation, så det är stor risk att produkter har blivit felmärkta eller innehåller orenheter.

Därför är det jätteviktigt att köpa Melanotan från en trovärdig och beprövad säljare som Blibrunutansol.bz.

Hälsofördelar med att använda Melanotan

Förutom vacker hud har Melanotan också använts vid behandling av erektil dysfunktion, därför är en av biverkningarna spontana erektioner … men vi kommer till det senare.

Genom att främja högre nivåer av melanin i huden kan Melanotan lindra några av de symtom som är förknippade med ovannämnda tillstånd och tillåta dem som lider av dem att leva ett mer normalt och hälsosamt liv.

På grund av produktens medicinska användningsområden följde medieuppmärksamhet och allmänheten insåg snabbt de möjliga fördelarna med läkemedlet för estetiska ändamål.

Melanotan som en naturlig form av fotoskydd, vilket betyder att det hjälper till att förhindra solskador, beskrevs också som ett sätt att bli solbränd utan risk för hudcancer.

Detta tänkande ledde till att produkten marknadsfördes och användes som en livsstilsmedicin.

De flesta leverantörer av Melanotan kommer dock att rekommendera en viss grad av sol- eller UV -exponering som en del av garvningsprocessen, till exempel en timme i veckan i solen eller på solstolar för att påskynda processer och mörkna sin solbränna ännu mer.

Överraskande har Melanotan 2 också visat sig vara ett afrodisiakum i en studie gjord av ett större universitet, med märkbara effekter på erektioner hos bedövade råttor.

Det har också visat sig ha utmärkta fettförbränningseffekter och ökar även insulinkänsligheten.

Biverkningar av garvningsinjektioner

Ett av de största bekymmer kring garvningsinjektioner är att de är oreglerade. Utan ordentlig reglering finns det ingen garanti för att produkten du använder har märkts på rätt sätt.

Dessutom är de långsiktiga effekterna av att använda Melanotan I och Melanotan II fortfarande i stort sett okända.

I en observationsundersökning observerade forskare volontärer som använt Melanotan tidigare. Forskarna fann att de vanligaste biverkningarna var:

  • illamående
  • spolning
  • aptitlöshet
  • dåsighet

Melanokortiner som α-melanocytstimulerande hormon (MSH) kan också sänka kroppstemperaturen och förhindra lipopolysackaridinducerad feber som ger hypotermi.

Köp Melanotan 2 hos Blibrunutansol.bz!

Vi erbjuder Melanotan 2 av högsta kvalitet och renhet till ett överkomligt pris i Sverige.

För leveransinformation, besök vår webbsida.

Med sommarmånaderna färskt i minnet
LIFESTYLE BY DETRY MAGAZINE

Den populära podcasten Lillelördag

av Moe

Moammar Morris "Moe" Szyslak (uttalas "siz-lack"), även känd som Moe the Bartender är ägaren och bartendern till "Moe's Tavern", en Springfield-bar som besöks av Homer och hans vänner. Han har en gång sagt att han flyttade till Springfield från Nederländerna. Han äger också Moe's Bagels i Colorado och Moe's Express i Food Court-området i Springfield Mall. Han är en återkommande antagonist till Bart i The Simpsons och en tidigare stor antagonist i The Simpsons Movie. Moe framställs som ofta irriterad och oförskämd mot alla utom sina barvänner Homer, Lenny, Carl och Barney. Hans hårda humör som är lätt att tappa brukar avvisa kvinnor och att hitta en flickvän till Moe har därför varit ett löpande skämt, från övergiven sexuell avhållsamhet till misslyckade självmordsförsök till att dejta allmänt avvisade kvinnor. Men Moe har också en mjuk sida och har setts hjälpa andra i nöd. Detta inkluderar att rädda försvunna skolbarn, ge mat till en utsvulten by och rädda människor från en våldsam översvämning. Han visas ibland i en kärlekspyramid med Homer, Marge, Ned och honom själv.