Detry - tiger fighting utkampar en strid om dominans 600x375 1

BEHÖVER DU TESTOSTERONBEHANDLING?

av martinGeneral på Publicerat den

VARFÖR BEHÖVER DU TESTOSTERONBEHANDLING?

BEHÖVER DU TESTOSTERONBEHANDLING? Testosteron är ett viktigt könshormon och män har c:a 10 gånger så mycket testosteron som kvinnor.

Kvinnor har dock känsligare receptorer, vilket gör att mindre förändringar av manligt könshormon hos kvinnor kan ge märkbara effekter på exempelvis hårväxt, röstläge och liknande.

I kontexten muskeluppbyggnad ökar testosteron rekryteringen av satellitceller, stimulerar proteinsyntes, inhiberar proteinnedbrytning och ökar sannolikt akut både styrka och träningsmotivation via effekter på kontraktilitet i muskelceller (kalcium etc), motorneuroner (celler som skickar signaler om muskelrörelser), centrala effekter dels på belöningssystemet och eventuellt också på hjärnans rörelsecentra.

VARFÖR BEHÖVER DU TESTOSTERONBEHANDLING?

Du behöver ha båda typerna av hormoner för att din kropp ska må bra. Många transkillar och ickebinära personer som tilldelades könet tjej när de föddes tar testosteron för att förändra sin kropp. För en del är målet med att ta testosteron att göra kroppen så typiskt manlig som möjligt.

Testosteronbrist är ett tillstånd då mannens kropp inte producerar tillräckligt av det manliga könshormonet testosteron, varpå han kan utveckla bristsymtom.

Det kallas på läkarspråk hypogonadism.1

BEHÖVER DU TESTOSTERONBEHANDLING? Testosteron är ett viktigt könshormon & män har 10gr så mycket testosteron som kvinnor, kvinnor har känsligare receptorer

nebido NÄR BEHÖVER DU TESTOSTERONBEHANDLING?
Testosteroninjektioner är generellt sett långt mer potenta än testosterongel

Testosteroninjektioner är generellt sett långt mer potenta än testosterongel och många går över till injektioner när egenproduktionen minskar av gel.

Vad händer nu? BEHÖVER DU TESTOSTERONBEHANDLING? Testosteron är ett viktigt könshormon & män har 10gr så mycket testosteron som kvinnor, kvinnor har känsligare receptorer

Blodprov kring jul, funderar på om jag vill pusha för Nebido. Det är inget man så lätt hoppar av och på då kroppens egenproduktion av testosteron minskar, vilket tar lite tid att få tillbaka. Särskilt injektioner minskar egenproduktionen av testosteron kraftigt jämfört med testosterongel.

Jag tror inte att det är en bra idé att använda testosteron om man inte behöver det. Har man symptom så skadar det inte att kolla upp sina värden. Delar av Orginaltext på Energikällan.se

Klassisk Massage Malmö drivs av Fredrik Sandh

Nyhetsbloggen
All Gymutrustning kommer från GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB

av Moe

Moammar Morris "Moe" Szyslak (uttalas "siz-lack"), även känd som Moe the Bartender är ägaren och bartendern till "Moe's Tavern", en Springfield-bar som besöks av Homer och hans vänner. Han har en gång sagt att han flyttade till Springfield från Nederländerna. Han äger också Moe's Bagels i Colorado och Moe's Express i Food Court-området i Springfield Mall. Han är en återkommande antagonist till Bart i The Simpsons och en tidigare stor antagonist i The Simpsons Movie. Moe framställs som ofta irriterad och oförskämd mot alla utom sina barvänner Homer, Lenny, Carl och Barney. Hans hårda humör som är lätt att tappa brukar avvisa kvinnor och att hitta en flickvän till Moe har därför varit ett löpande skämt, från övergiven sexuell avhållsamhet till misslyckade självmordsförsök till att dejta allmänt avvisade kvinnor. Men Moe har också en mjuk sida och har setts hjälpa andra i nöd. Detta inkluderar att rädda försvunna skolbarn, ge mat till en utsvulten by och rädda människor från en våldsam översvämning. Han visas ibland i en kärlekspyramid med Homer, Marge, Ned och honom själv.