Det tränar du i maskinen: Bencurl-maskinen är effektiv om man vill träna baksidan av låret. Därför är den bra: Maskinen ersätter inte mer grundläggande övningar med fria vikter som marklyft, knäböj och utfallssteg, men den är effektiv när man enbart ska träna baklåret.

UTFÖRANDE av Lårcurl Sittande Selectionline Technogym

Det tränar du i maskinen: Bencurl-maskinen är effektiv om man vill träna baksidan av låret. Därför är den bra: Maskinen ersätter inte mer grundläggande övningar med fria vikter som marklyft, knäböj och utfallssteg, men den är effektiv när man enbart ska träna baklåret.

1. Ställ in maskinen så att du har kontakt med svanken i ryggstödet. Knäna ska vara i linje med maskinens vridmoment och fotlederna ska ligga på fotstödet.

2. Pressa ned vikten hela vägen och låt den långsamt komma upp igen.

Rörelsebanan ska vara mellan raka ben och maximalt bakåtböjda.

Det tränar du i maskinen: Bencurl-maskinen är effektiv om man vill träna baksidan av låret. Därför är den bra: Maskinen ersätter inte mer grundläggande övningar med fria vikter som marklyft, knäböj och utfallssteg, men den är effektiv när man enbart ska träna baklåret.

VANLIGA MISSTAG VID TRÄNING AV BAKSIDA LÅR

Den som stressar igenom övningen kommer att hjälpa till med överkroppen i onödan. Håll kontrollen i övningen för maximal kontakt.

Den som använder alltför tung vikt kommer att släppa kontakten mellan svank och ryggstöd.

Vill du köra tyngre än hållningen tillåter, är ett tips att köra ett ben i taget.

På så vis kan du hjälpa till med det andra benet på nedvägen, och hålla emot med bara ett ben på uppvägen.

Innovativa konstruktioner på Seat Leg Curl-maskinerna gör placering av tibia-dynan intuitiv, praktiskt taget enkel och resulterar i lättillgängliga och lätt justerbara maskiner.

Hur värmer man upp baksida lår?

Baksidan av låret
Lägg upp ena benet på någonting, till exempel ett staket, så att endast hälen vilar på underlaget. Benet du står på ska vara sträckt. Luta dig framåt med sträckt rygg över det lyfta benet så att det stramar på lårets baksida.

”BLI Din BIGGEST WINNER ”

av Moe

Moammar Morris "Moe" Szyslak (uttalas "siz-lack"), även känd som Moe the Bartender är ägaren och bartendern till "Moe's Tavern", en Springfield-bar som besöks av Homer och hans vänner. Han har en gång sagt att han flyttade till Springfield från Nederländerna. Han äger också Moe's Bagels i Colorado och Moe's Express i Food Court-området i Springfield Mall. Han är en återkommande antagonist till Bart i The Simpsons och en tidigare stor antagonist i The Simpsons Movie. Moe framställs som ofta irriterad och oförskämd mot alla utom sina barvänner Homer, Lenny, Carl och Barney. Hans hårda humör som är lätt att tappa brukar avvisa kvinnor och att hitta en flickvän till Moe har därför varit ett löpande skämt, från övergiven sexuell avhållsamhet till misslyckade självmordsförsök till att dejta allmänt avvisade kvinnor. Men Moe har också en mjuk sida och har setts hjälpa andra i nöd. Detta inkluderar att rädda försvunna skolbarn, ge mat till en utsvulten by och rädda människor från en våldsam översvämning. Han visas ibland i en kärlekspyramid med Homer, Marge, Ned och honom själv.