En politiskt oberoende nättidning

”BLI Din STÖRSTA VINNARE

Become a ”Biggest Winner” & Grattis till Dig som väljer att satsa på dig själv och din hälsa, både det fysiska välbefinnandet och lika viktiga den mentala biten. Satsa på att få en tränad och sund kropp där du motionerar regelbundet samtidigt som du ser till att sköta kosten ordentligt. Det får oss att känna oss tillfreds med oss själv vilket är otroligt viktigt.

Allt som oftast så föder framgång just framgång.  Du känner dig duktig när du tränar, kan se ett resultat i spegeln och märker hur kläderna sitter lite slappare.

Min syn på holistisk träning bygger på att man ser kroppen för vad den är; en helhet där alla delar måste fungera i samklang. Styrka, rörlighet, kondition, kost; allt hänger ihop.

Den holistiska tränings-filosofin bygger på variation och dynamik som gör träningen roligare och mer utvecklande. Vilket i sin tur gör att resultaten kommer snabbare.

GymPartners Nyheter

Hur kan en pt-online hjälpa dig bli ”Biggest Winner”?

Är det så att du är en av de personer som vill ta din träning, hälsa och livsstil till nästa nivå är det dags att börja tänka på att anlita en pt-online för att uppnå detta. 

En bra pt kan hjälpa dig att uppnå dina träningsmål snabbare och effektivare än vad du någonsin skulle kunna göra på egen hand. De kan också hjälpa dig att hålla dig motiverad under din träning – vilket är avgörande för långsiktig framgång. 

Men vad kan en pt-online göra för dig utöver detta rent konkret? Vi kommer i dagens artikel att titta lite närmare på vad personliga tränare online faktiskt kan hjälpa dig för att du ska kunna nå dina träningsmål.

Träningsupplägg anpassat efter dina förutsättningar

En av de viktigaste sakerna en pt-online kan göra är att skapa en träningsplan som är särskilt anpassad till dina behov och mål.

Detta är viktigt eftersom alla inte har samma träningsmål och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan.

En pt-online tar hänsyn till din nuvarande fysiska status, samt dina unika mål med träningen för att skapa en plan som kommer att ge dig resultat på det effektivaste sättet som möjligt.

Individuellt anpassat kostupplägg

Personliga tränare på nätet kommer även kunna hjälpa dig med att ta fram ett specialanpassat kostupplägg för dig.

Detta är viktigt eftersom du måste se till att du äter rätt mat och får i dig rätt näringsämnen för att nå dina träningsmål.

I detta kostupplägg kommer din pt att skapa en näringsplan som är anpassad till dina specifika behov och mål. De kommer även hjälpa dig att ta reda på vilka livsmedel du bör äta och hur mycket av varje som du bör äta för optimala resultat.

Tillgång till utbildningsmaterial och instruktionsvideor

Det är inte heller ovanligt att du som anlitat en pt-online kommer kunna ta del av ett stort utbud  av utbildningsmaterial och instruktionsvideor gällande de övningar och maträtter som ingår i ditt träningsprogram och den kostupplägg.

Fördelen med detta är att det kommer hjälpa dig att förstå syftet bakom de övningar du gör och den diet du följer.

Det kommer också att hjälpa dig att lära dig hur du utför varje övning på rätt sätt så att du kan få ut det mesta av din träning och minimera risken för skador.

Strategisamtal vid start och chattfunktion med din pt

Även motivation och vägledning i samtal och chatt är något som många personliga tränare online erbjuder sina klienter.

Detta för att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår med dina träningsmål och för att ge dig stöd och råd när det gäller alla saker rörande din träning och kosthållning. 

Att återkoppla med sin pt-online då och då för att utvärdera hur allting går är mycket viktigt för att se till att du fortfarande är på rätt spår för att nå dina träningsmål, och för att kunna göra nödvändiga ändringar i din tränings- eller kostplan om så skulle behövas.

Träna regelbundet för att bli en ”Biggest Winner”

Träning är en av grundpelarna i en hälsosam livsstil. Här kan man egentligen välja vilken träningsform som helst. Löpning, kroppsövningar, sporter eller gym är alla goda alternativ. Vårt heta tips är dock att du väljer något som du tycker är roligt.

På så sätt kommer det inte kännas lika påfrestande att ta sig tiden att träna flera gånger i veckan. Och egentligen utesluter det ena inte det andra, det finns inget som säger att man inte kan utöva flera sorter eller träningsformer.

Hur hård behöver träningen vara då? Ja, faktum är att den faktiskt inte behöver vara särskilt hård. Det räcker många gånger med att man går ut på en längre promenad.

Nu under coronatider kan det för vissa kännas lite riskfyllt att ta sig till gymmet för att träna. Som tur är kan man få en helkroppsträning med hjälp av kroppsövningar hemma.

Väljer man att även införskaffa sig ett par olika träningsredskap som till exempel en skivstång och hantlar kommer man kunna genomföra riktigt bra träningspass direkt i hemmet.

Vad stoppar du i dig?

En annan högst avgörande faktor för en hälsosam livsstil är vilken mat man stoppar i sig. Det finns de personer som förespråkar specifika dieter, men vi på Visriks tror att en välbalanserad kost innehållande frukt, grönsaker, fibrer, mejeriprodukter, kolhydrater och protein är det optimala.

Försök att främst konsumera färska livsmedel och håll dig undan från processad mat. Färsk mat är dels mycket godare, men framförallt innehåller det inte alla de skadliga ämnena och tillsatserna som processad mat gör.

Bara för att du bestämt dig för att du ska äta mer hälsosamt betyder detta inte att du aldrig kan äta godis igen. Onyttiga saker är som alla känner till riktigt goda, och om man äter lite godis eller dricker lite läsk lite då och då är detta inte hela världen. Det viktigaste är att man är är medveten om vad man stoppar i sig och hur de sakerna påverkar ens kropp. Och att man inte heller äter onyttigt hela tiden.

Anlita en pt-online nu

Nu när du vet konkret vad en pt-online kan hjälpa dig med gällande dina träningsmål är det dags att ta nästa steg och anlita en! 

Om du inte är säker på var du ska börja kan en enkel sökning på nätet vara det första steget att hitta en seriös och kvalificerad personlig tränare online som kan hjälpa dig att nå dina träningsmål.  

Lycka till!

av Moe

Moammar Morris "Moe" Szyslak (uttalas "siz-lack"), även känd som Moe the Bartender är ägaren och bartendern till "Moe's Tavern", en Springfield-bar som besöks av Homer och hans vänner. Han har en gång sagt att han flyttade till Springfield från Nederländerna. Han äger också Moe's Bagels i Colorado och Moe's Express i Food Court-området i Springfield Mall. Han är en återkommande antagonist till Bart i The Simpsons och en tidigare stor antagonist i The Simpsons Movie. Moe framställs som ofta irriterad och oförskämd mot alla utom sina barvänner Homer, Lenny, Carl och Barney. Hans hårda humör som är lätt att tappa brukar avvisa kvinnor och att hitta en flickvän till Moe har därför varit ett löpande skämt, från övergiven sexuell avhållsamhet till misslyckade självmordsförsök till att dejta allmänt avvisade kvinnor. Men Moe har också en mjuk sida och har setts hjälpa andra i nöd. Detta inkluderar att rädda försvunna skolbarn, ge mat till en utsvulten by och rädda människor från en våldsam översvämning. Han visas ibland i en kärlekspyramid med Homer, Marge, Ned och honom själv.