Beställ Melanotan här

Melanotan är en syntetisk analog av en naturlig peptid som produceras i kroppen för att skydda huden mot skadliga UV-strålar genom att göra den brun.

Melanotan har utvecklats av forskare vid University of Arizona och efterliknar beteendet hos melanokortinpeptidhormonet alfa-melaocytstimulerande hormon.

Den syntetiska versionen av denna peptid har visat sig ge liknande melanogeneseffekter, och kan dessutom användas som afrodisiakum enligt de inledande kliniska studierna som har utförts.

Forskning tyder dock på att denna peptid, Melanotan 2, kan vara mycket användbar för att förebygga en mängd olika hudcancerformer och andra hudsjukdomar.

Det finns många Melanotan-återförsäljare på marknaden, fast inte alla lika. För att vara säker på att du får en produkt av bästa möjliga kvalité, beställ Melanotan här och få den levererad hem i hela Sverige.

Melanotan

Hur melanotan fungerar i kroppen

Melanotan 2 fungerar som en icke-selektiv agonist av vissa melanokortinreceptorerna. Melanotan II orsakar melanogenes (produktion av melanin) genom aktivering melaninreceptorer.

Ökad melaninproduktion hjälper till att skydda hypodermis, vilket är lagret under huden som kan bli skadad vid UV-exponering. Det fungerar genom att absorbera UV-ljus, vilket blockerar dess passage in i hudlagret.

Resulat av att använda Melanotan

Kliniska prövningar har visat att användning av Melanotan 2 främjar naturlig melanogenes. Melaninproduktion främjar i sin tur snabbare och starkare färgning av huden som har utsätts för ultraviolett strålning från solen och förbättrar samtidigt dess naturliga motståndskraft.

På så sätt kan Melanotan 2 hjälpa till att skydda huden mot de skadliga effekterna av UV -strålar och förhindra hudcancer.

Melanotan 2 ökar också libido och sexuell aktivitet avsevärt, och till och med dämpar hunger.

Fördelar med att använda Melanotan

Det finns flera möjliga, vetenskapligt beprövade fördelar med att använda Melanotan 1 och 2. De viktigaste av dem är:

 • Melanotan 2 kan effektivt hjälpa till att skydda huden från de skadliga effekterna av UV-strålar och förhindra hudcancer
 • Melanotan 2 kan hjälpa till att minska kroppsfett genom hungerundertryckande
 • Melanotan 2 ökar libido, minskar effekter av erektil dysfunktion och ökar erektionsfrekvens

Möjliga biverkningar vid administration av Melanotan 2

Ämnet kan även ha några biverkningar. De flesta är kortvariga och brukar avta efter några få dagar, men om de inte gör det, kontakta din läkare för att få rådgivning och hjälp.

Några av de vanligaste biverkningar av Melanotan 2 är:

 • Minskad aptit, illamående och kräkningar
 • Spontan erektion hos män 1-5 timmar efter administrering
 • Brännande och rodnad runt applikationsstället

Vanliga frågor kring Melanotan 2

Låt oss titta närmare på hu Melanotan kan hjälpa dig.

Kan Melanotan 2 hjälpa dig att gå ner i vikt?

Ja, genom att undertrycka hunger kan melanotan hjälpa dig att gå ner i vikt och bli av med överskott av kroppsfett.

Kan jag få hudcancer när jag använder Melanotan 2?

Det är fortfarande inte helt vetenskapligt uteslutet. Låt oss dock titta närmare på två anledningar till att Melanotan är mer säker än skadlig.

 • För vissa är en solbränna så pass socialt önskvärd att de kommer att göra vad som helst för att få en. Många utsätter sig för stora doser solljus, och vissa även använder skadliga solstolar i solarier. Melanotan hjälper dig med att skydda din hud mot stora doser UV minska risken för hudcancer.
 • Melanotan I och Melanotan II har båda testats i flera kliniska prövningar. Dessa har i allmänhet funnit att de kan öka nivåerna av melanin, som de är avsedda att göra. En studie fann till och med att det kan ge ett visst skydd mot solbränna och den DNA-skada som följer med det. Så forskarna som arbetar med att utveckla Melanotan kan vara på rätt väg, men vi betonar att dessa studier är i sina tidiga skeden. De måste bekräftas i större försök.

Fungerar Melanotan 2 nässpray?

Endast delvis, väsentligt mindre: Melanotan 2 som används i nässprayen är mycket mindre effektiv än injektioner och injektionspennor.

Gör Melanotan även håret mörkare?

Mycket sällsynt har hårfärgen ändrats till följd av användning av Melanotan.

Ändrar Melanotan ögonfärg?

Nej! Kliniska prövningar har inte visat att Melanotan ändrar ögonfärgen.

Höjer Melanotan blodtryck?

Ja. Melanotans negativa effekter kan inkludera högre blodtryck.

Dosering av Melanotan 2

Och nu till det praktiska – hur du använder Melanotan-injektioner som du har beställt hos blibrunutansol.bz.

I de vetenskapliga studier och kliniska prövningar som har utförts rapporteras den optimala dosen av Melanotan 2 ofta som 10 mcg per 1 kg kroppsvikt dagligen.

Om du vill uppnå bästa resultat är det vettigt att använda Melanotan regelbundet. Det bör dock inte vara mer än en gång om dagen. Ta 0,1 ml varje kväll innan du går och lägger dig för att minska känslan av de första biverkningarna.

Efter den fjärde injektionen behöver du lite UV-exponering, och sedan fortsätta med lite UV-exponering varannan dag tills du får den färg du önskar.

När önskat resultat har uppnåtts kan du minska användningen av MT2 till en dos i veckan och sola mindre ofta.

Hur man blandar och använder Melanotan 2

Även produkten av högsta kvalitet kan verka ineffektiv om den inte används på rätt sätt. Det är därför det är avgörande att läsa instruktionerna för alla läkemedel du tar.

Vi har utvecklat en grundlig guide om hur du använder Melanotan 2 för att hjälpa dig att få ut det mesta av det och undvika oönskade biverkningar.

Vänligen läs den noggrant för att göra din behandling säker och resultatrik.

Hur man blandar MT2 injektionsflaskor

Produkten kommer i två separata kolvar. Innehållet bör kombineras för att få en lösning. Att blanda Melanotan 2 kräver inte mycket skicklighet.

Det finns dock vissa regler för att säkerställa att ämnet fungerar korrekt. Vänligen, ta dessa steg för att få maximal belöning vid behandlingen:

 • dra av det gula locket från injektionsflaskan med Melanotan 2
 • öppna flaskan med sterilt vatten
 • rengör flaskornas ytor med en spritservett
 • ta sprutan ur förpackningen och fyll på med vatten. En hel spruta är 1 ml vatten (vissa människor tillsätter ytterligare en fjärdedel vatten till lösningen eftersom detta kan minska de första biverkningarna)
 • injicera långsamt vatten i injektionsflaskan med MT2, försök att rikta vattnet mot flaskans sida och inte direkt på MT2
 • rulla försiktigt in Melanotan 2-injektionsflaskorna mellan fingrarna för att hjälpa Melanotan 2 att lösas upp
 • när blandningen är klar, lägg den i kylen tills du vill använda den

Den blandade Melanotan -lösningen kan förvaras i kylskåp i upp till sex månader. Hållbarheten för den icke-blandade produkten är cirka 12 månader på en sval, mörk plats.

Injicering av Melanotan 2

Om du är redo att ge dig själv en brunare färg utan sol, se till att du har den blandade Melanotan-lösningen till hands. Injektionsprocessen kan också slutföras i sex steg:

 • Ta den blandade injektionsflaskan med MT2. Skjut nåldelen av sprutan genom locket (som du gjorde när du fyllde injektionsflaskan med vatten).
 • Dra tillbaka kolven för att fylla sprutan med 0,1 ml.
 • Leta upp injektionsstället på magen (några centimeter från naveln) och rengör det.
 • Nyp 1-2 cm hud du magen fettvävnad cirka fyra fingrar avstånd från naveln, detta kommer att hjälpa dig att inte gå för djupt.
 • Sätt in nålen i området du håller i 90 graders vinkel. Dra inte ut den förrän du administrerar hela 0,1 ml av lösningen i sprutan.
 • Klart!

Få Melanotan redan idag hos Blibrunutansol.bz!

Det är som att ta tempen psykiskt

Hungrig av känslor

Vilka är de bästa livsmedlen för viktminskning?

Live streams Så ser du gratis

Självkörande kommersiella fordon

Blivande ortoped?

av Moe

Moammar Morris "Moe" Szyslak (uttalas "siz-lack"), även känd som Moe the Bartender är ägaren och bartendern till "Moe's Tavern", en Springfield-bar som besöks av Homer och hans vänner. Han har en gång sagt att han flyttade till Springfield från Nederländerna. Han äger också Moe's Bagels i Colorado och Moe's Express i Food Court-området i Springfield Mall. Han är en återkommande antagonist till Bart i The Simpsons och en tidigare stor antagonist i The Simpsons Movie. Moe framställs som ofta irriterad och oförskämd mot alla utom sina barvänner Homer, Lenny, Carl och Barney. Hans hårda humör som är lätt att tappa brukar avvisa kvinnor och att hitta en flickvän till Moe har därför varit ett löpande skämt, från övergiven sexuell avhållsamhet till misslyckade självmordsförsök till att dejta allmänt avvisade kvinnor. Men Moe har också en mjuk sida och har setts hjälpa andra i nöd. Detta inkluderar att rädda försvunna skolbarn, ge mat till en utsvulten by och rädda människor från en våldsam översvämning. Han visas ibland i en kärlekspyramid med Homer, Marge, Ned och honom själv.